Luxe buitenverblijven

Genieten van het buitenleven in een luxe buitenverblijf. Luxe buitenverblijven staan bij veel mensen bovenaan de bucketlist. Want hoe fijn is het? Om een plek te hebben, waar u beschut kunt genieten van al het moois in uw tuin. En dat op ieder willekeurig moment van het jaar.
Richt een luxe buitenverblijf in, volledig naar uw wensen en voorzien van luxe en stijlvolle elementen voor een unieke plek. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een luxe buitenverblijf in uw tuin? 

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden, want die zijn eindeloos.

Exclusieve buitenverblijven

Exclusieve buitenverblijven zijn een uplift voor uw tuin. En u kunt het zo exclusief maken als u zelf wilt. Alle materialen die Buitenlust toepast in de luxe buitenverblijven zijn duurzame en natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een solide basis. Veelal werken wij met glas, staal en hout. Maar hoe deze materialen worden ingezet, wordt samen met u bepaald in de ontwerpfase van uw exclusieve buitenverblijf.

Wilt u graag een exclusieve overkapping of liever een buitenverblijf dat volledig kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een glazen pui? En wilt u graag een losstaand buitenverblijf in uw tuin of kiest u voor een verlenging van uw huis. En hoe moet de ruimte worden ingedeeld? Een royale eettafel of een knus zithoekje met televisie? Of misschien een open haard en (buiten)keuken?

Wij vinden het belangrijk dat een buitenverblijf past bij uw woning en tuin. Het mag opvallen vanwege het mooie design, maar bij voorkeur moet het in lijn zijn met de totale uitstraling. Bespreek uw ideeën met ons. Uw wensen en onze ervaring zorgen voor de ideale basis van uw buitenverblijf.

Luxe achtertuin met buitenverblijf

Een luxe achtertuin met buitenverblijf realiseert u met Buitenlust. Wij werken nauw samen met gerenommeerde hoveniersbedrijven. Hierdoor geniet u niet alleen van een luxe buitenverblijf, maar ook van een prachtig aangelegde tuin. Vraag ons om advies voor de mogelijkheden voor uw tuin.

Meer weten over luxe buitenverblijven?

Wilt u graag meer weten over luxe buitenverblijven of heeft u al een ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee om een prachtig buitenverblijf in uw tuin te realiseren.

Dealers van Buitenlust

De dealers van Buitenlust zijn hoveniersbedrijven met een ruime ervaring in tuinrealisaties. Zij denken verder dan enkel het realiseren van uw veranda. Maar bekijken hoe dit het mooist tot z’n recht komt in uw tuin. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw exclusieve buitenverblijf.

Outlook Groenprojecten
Kamperzeedijk 19
8277 AP Grafhorst

www.outlookgroenprojecten.nl

Antwan Tuintotaal
Nijverheidsweg 29
3161 GJ Rhoon

www.antwantuintotaal.nl/

Contact

Bent u geïnteresseerd in een exclusieve veranda op maat gemaakt voor uw tuin? Of heeft u specifieke vragen? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Stel hier uw vraag

Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het gevraagde contact. Indien u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe producten.