Vrijstaande veranda

Een vrijstaande veranda in uw tuin? Het is een meerwaarde voor uw woning op meerdere fronten. Het is een waardevermeerdering voor uw huis, een meerwaarde voor uw woongenot en een meerwaarde voor de uitstraling van uw tuin. Geniet van een overdekt terras, gecreëerd op een plek in uw tuin waar u maar wilt. Al uw wensen kunnen wij realiseren in een op maat gemaakte veranda.

Losstaande veranda

Een losstaande veranda kan worden uitgerust met alle luxe die u wilt. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle verlichting, heaters, wifi-point, geluidsinstallatie of een open haard. Heeft u nog andere ideeën die u graag wilt bespreken met ons voor uw vrijstaande veranda? Wij denken met u mee. Met onze jarenlange ervaring en eigen werkplaats, maken wij uw losstaande veranda helemaal op maat. Daarmee is vrijwel iedere wens mogelijk. Ook letten wij op de uitstraling van uw woning en de directe omgeving. Wij ontwerpen een veranda die in lijn met deze externe factoren ligt, mits uw wensen uiteraard specifiek anders zijn.

Vrijstaande veranda van hout

Wilt u graag een veranda van hout of specifiek douglashout, dan maakt u met Buitenlust een goede keuze. Wij werken uitsluitend met duurzame en natuurlijke materialen waaronder duurzaam hout. U kunt uw houten veranda volledig afsluitbaar maken door bijvoorbeeld te kiezen voor glazen wanden in combinatie met een schuifdeur.

Duurzame materialen

Niet alleen een houten veranda is een optie. Naast duurzaam hout werken wij ook veelvuldig met staal en glas. Voor een natuurlijke uitstraling van uw luxe vrijstaande veranda. Uiteraard hebben wij oog voor de omgeving waar de vrijstaande veranda wordt geplaatst. Woont u in een landelijke omgeving en heeft uw huis een gelijksoortige uitstraling? Dan zorgen wij in het ontwerp dat uw veranda in dezelfde stijl wordt ontworpen.

Wilt u meer weten over een vrijstaande veranda?

Heeft u vragen of specifieke wensen die u graag wilt realiseren in uw vrijstaande veranda? Neem dan contact op met Buitenleven. Wij denken met u mee en komen met verrassende ideeën en oplossingen voor uw luxe vrijstaande veranda.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een exclusieve veranda op maat gemaakt voor uw tuin? Of heeft u specifieke vragen? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Stel hier uw vraag

Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend voor het gevraagde contact. Indien u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en nieuwe producten.